Det borjar dra ihop sig...

Annu en fredag, ytterligare en vecka av 13 har avslutats och nu aterstar endast tva veckor av kursen. I morgon ar det dags for forsta delen av den stora slutexamen, speaking-delen, vilken brukar vara min favorit. Men efter ett resultat vi fick tillbaks idag efter en testexamen vi gjort befinner sig speaking-sjalvfortroendet langt langt ner pa botten!

Emma hoppade just pa bussen till London dar hon ska mota storasyster med pojkvan och jag funderar pa hur jag ska spendera dagen genom att prata mesta mojliga engelska. Jag antar att jag bara gar hem och dricker te med Matt. Jag ska njuta av en lugn helg hemma efter att varit bortrest tre helger i rad.

For tre veckor sedan akte jag och Emma till Devon i sodra England och halsade pa Stan och hans kompisar; klappade vilda ponnyhastar, akte skridskor och festade i Devon.
Veckan darpa kom Jojo hit och vi akte till London over helgen; sprang runt under ett paraply och kollade pa Big Ben och Buckingham Palace, bodde pa sjaskigt hostel men kakade dyra och fantastiska middagar.
Forra helgen akte jag ensam till lilla Tavistock i Devon igen for att traffa Stan innan han sticker till Thailand pa mandag; trampade runt i farhagar, lagade engelsk shepherds pie och hann med en pubrunda med sex engelska lads.

Som sagt, jag ser framemot en lugn helg hemma. Atminstone en helg hemma.

Jojo till Brighton!

Jag har precis tagit en skon hostkvallspromenad in till stan  for att om en halvtimme mota Jojsan pa tagstationen. Aaahh, vad roligt det ska bli!!


image116

Vardagsbekymmer - tvätt

Vår tvättmaskin är trasig. Det började låta underligt och lukta brända kablar så vi stängde av och öppnade alla fönster i ett försök att rädda situationen. När Matt kommer hem tar han, som med det mesta, saken med en klackspark. Han poängterar att garantin har gått ut, för att sedan lugna nerverna med lite gräs.

Så just nu snurrar vår ljusa 40-tvätt, som vi för övrigt, dyblöt, släpat med till skolan, runt i en laundromat på andra sidan gatan. Och här sitter jag och fördriver tiden med att ladda min iPod inför morgondagens tågresa. Jag och Emma ska på semester över helgen. Vi lämnar Brighton för första gången på två månader. Exciting!

Det gar inte sa bra i skolan...

143160-192

Stan, who else? Thanks mate!