Gamla bekanta i vimlet

image139

HÄR glad blir jag när jag bara sådär, utan förvarning, springer ihop med 3/4 av mina grabbar från klassen.


Bonga blir bloggkändis

image137

onsdag natt, kl: 02:56

foto: Fredrik

Nästa kontinent

Igår satt jag och funderade och tittade samtidigt i en kartbok. Sedan slängde jag iväg ett sms till min allra bästa vän: [Nu har jag tänkt - marre och lucys nästa riktiga resa måste bli till sydamerika. Är du på? 2008/2009?]

En halvtimme senare ringer Maria upp -Ja, jo. Jag tänkte att vi kanske borde öppna ett konto redan nu och sätta in lite pengar då och då..


image136


Jag kom att tänka på ett sms som jag fick av Maria för drygt ett år sedan och kollade just upp det på en gammal mobil. [Ska vi jobba som FAN på ica i sommar å sen dra nånstans efter sommaren? va borta ett par månader.. typ afrika eller nåt....] Minns att jag svarade något i stil med - Absolut, jag är på!


Det gäller att inte vara svår helt enkelt.

Två sköna dagar i Bollebygd


    

När vi kom till Bollebygd i tisdags åkte vi hem till Christian och blev bjudna på jättegod middag. Vi struntade i att gå ut och festa utan stannade hemma i mysbrallor och drack vin och satt och snackade och skrattade hela kvällen. Det räckte ändå kan man säga.

   

Igår låg vi utslagna halva dagen, utbredda i soffor och tittade på musikvideos samt "tryckte en flötig deg" i goda vänners lag.
På kvällen åkte vi i alla fall in till Göteborg och käkade paella och drack några öl!

|| När vi sedan lämnat restaurangen gick Maria och sparkade någon typ av papplåda framför sig. Till slut fick jag nog och skulle sparka iväg lådan åt ett annat håll för att få slut på eländet. Jag sparkar med full kraft så att skon flyger av foten, gör en piruett och landar i Bengans ansikte, närmare bestämt på läppen. Tydligen med sådan kraft att läppen spricker och blodet sprutar.
Ett fint avslut på återträffen ! ||


Vi har verkligen haft det sådär supertrevligt , avslappnat och skitkul som det var sist vi träffades. Precis som jag tycker att det ska vara med bra kompisar! Inga höga krav och fullbokade scheman när man träffas - bara vara.
Oscar, Christian och Bengan - tack för trevliga dagar! Johan som tyvärr inte var närvarande, fattades oss... men det kommer fler gånger! Ni är så grymt härliga grabbar!

Roliga småplaner

Idag har varit en bra dag! Jag vaknade med mitt bästa humör, det händer ganska ofta. Skitfånigt egentligen men det är inte ovanligt att jag går omkring en hel dag och bara uppskattar allting; tycker att jag har världens bästa liv, grymma vänner och helt enkelt är jävligt nöjd med att jag blev den jag blev !

En annan anledning till att jag strax kommer gå och lägga mig nöjd och glad är att jag under dagen planerat in två små grejer med två av mina absolut bästa kompisar:

På onsdag kommer Jojo hit på ett spontant besök, min gamla barndomsjojo som aldrig försvinner ur bilden. Oavsett avstånd och månader utan kontakt tar vi bara vid där vi slutade sist. Ska bli skitkul, bara hänga helt kravlöst. Johanna kanske kollar på en film medan jag spelar tetris, det kvittar. Huvudsaken är att hon är här !





Jag och Maria kommer ju inte bara befinna oss i olika städer under hösten utan olika länder
(oj, nu slog det mig... vad fruktansvärt egentligen). Inte så att avstånd heller där kan förändra något men jag föredrar verkligen att ha henne nära, typ skavfötters..
Hur som helst så har vi planerat in en trip tillsammans, antagligen den sista på länge (nu måste jag skynda mig innan jag blir rörd). Vi åker till Göteborg och Bollebygd några dagar nästa vecka och hälsar på våra manliga motsvarigheter: Oscar, Bengan, Crille & Johan.... kärt återseende! 


Tråkkväll

Ja, utan att överdriva kan jag nog säga att jag inte haft en tråkigare utekväll på väldigt länge.. ibland blir de spontana försöken riktigt lyckade - ibland inte.
Som kompensation har jag dansat här hemma hela förmiddagen, det spritter fortfarande i hela kroppen så nederlaget blev inte så farligt som jag trodde. Ibland kan en misslyckad utekväll i Filipstad nämligen kräva veckor innan jag rycker upp mig igen.  

Nu ska jag fortsätta dansa innan jag börjar jobba...

Det kom ett brev på posten


Hej Lucy in the sky
Den 14/7 kl 17.00-19.00 är det bara för dig att flyga hit. Då är det sexparty - och med tanke på att det är mest sked du får nu för tiden borde du beställa en del :) Puss Emma


Vilka omtänksamma vänner jag har, haha !


Nu - lunchdejt med Frida, kycklingwok. mums..

Så här glad är jag kl.07.37 på morgonen...


..när jag varit på jobbet och där insett att jag sett fel på schemat och är 7 h för tidig.

image126
(lägg märke till namnskylten, tidiga mornar är inte min grej)